Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne Hoşgeldiniz!

Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi, eğitim ve araştırma odaklı bir anlayışla, hukukun ulusal, uluslararası ve Avrupa bağlamındaki uygulamalarını kapsayan bir program benimsemektedir. Bu programın merkezinde günümüzde yürürlükte olan hukuk kuralları yer almaktadır. Aynı zamanda hukukun tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal bağlamları incelenmekte ve hukuk dünyasındaki pratik ihtiyaçlar değerlendirilmektedir. Türk-Alman ilişkileri ve gelişen hukuk sistemine dair soru ve sorunlar özel bir ilgi alanı teşkil etmektedir. Freie Universität Berlin ile yapılan iş birliği de buna hizmet etmektedir. Türkiye’de benzeri olmayan bir eğitim sunmaktan ve bu yolla öğrencilerimize mükemmel kariyer fırsatları temin etmekten gurur duyuyoruz.

Sizleri bizi daha yakından tanımaya davet ediyoruz!